Sóc un realitzador creatiu, especialitzat en l'art fotogràfic i audiovisual a l’àmbit de Barcelona i comarques del Baix Montseny

Mariano Pagès (foto)
Mariano Pagès (foto)

Mariano Pagès D’Urso

Avellaneda, 1976. Argentí, català

Formació en Arquitectura. Universidad Nacional de Buenos Aires. Tècnic Superior en Projectes d’Edificació Civil. Fotògraf autodidacta, editor i realitzador audiovisual amb més de 15 anys d’experiència a Barcelona i les comarques del Baix Montseny.

Em defineixo com a emprenedor audiovisual. M’interessa indagar a través de la ciència i l’art fotogràfic. M’apassiona la meva feina, sigui quina sigui la magnitud o la temàtica que tracti.

He dut a terme projectes fotogràfics sofisticats que abracen extensions comarcals i que requereixen llargs períodes de temps. Alhora, sento una forta atracció per les coses simples, senzilles i immediates.

Emprenc cada feina des d’una visió estètica i creativa i amb un gran compromís. Al llarg de la meva experiència he interactuat amb associacions culturals, entitats socials, un gran nombre d’institucions públiques, el món artístic, el sector empresarial i el privat.

Galeria de premsa

caCA
Desplaça cap amunt