Publicacions editorials

El recorregut pel patrimoni històric i les festes populars em permet acostar-me amb profunditat a la cultura i la població. També a l’hora de treballar amb les empreses, diputacions i els més de 50 ajuntaments. L’experiència, un ofici forjat amb els anys i el bagatge en el sector editorial es reflecteix en cadascuna de les publicacions.

Temes de patrimoni històric, arquitectura tradicional i cultura popular.

Gegants del Montseny

Fotografia d'estudi d’elemets de imatgeria festiva. La història del territori explicada pels mateixos gegants del massís Montseny i el seu entorn.

Veure més

Fesomies de la terra

Fotografia d’estudi dels habitants del massís i el seu entorn, persones vinculades a la terra de generació en generació...

Veure més

Castells del Montseny

Construccions de caràcter militar erigides al llarg de la història en el territori montsenyenc. Muralles, castells, casals fortificats, torres de comunicació òptica, elements defensius en masies. Arquitectura, paisatge, troballes arqueològiques conservades in situ o en museus.

Veure més

Romànic del Montseny

Segles X i XII al Montseny. Policromies, talles, arquitectura, història i paisatge. Fotografies d’alt valor estètic, reunides en una publicació única i inèdita.

Veure més

Estels i ermites del Montseny

Treball fotogràfic que recull l’arquitectura religiosa del Parc Natural del Montseny, un recorregut nocturn entre les comarques d’Osona, el Vallès Oriental i la Selva.

Veure més

Estels i ermites de Collserola

Treball fotogràfic que recull l’arquitectura religiosa del Parc Natural de la Serra de Collserola, un recorregut nocturn entre les comarques del Vallès Occidental, Baix Llobregat i el Barcelonès.

Veure més

Espais i elements. El silenci de les ruïnes

Edificis que en algun moment van tenir gran apogeu. Interacció entre l’arquitectura i els elements d’ús quotidià dels antics usuaris dels espais. Recerca de l’empremta del temps. Experimenta amb allò que té tendència a desaparèixer, abans del canvi, l’oblit i la transformació.

Veure més

Aigua i territori. Palautordera

Material fotogràfic i audiovisual que té com a fil conductor els cursos fluvials del territori. Interactua amb diferents aspectes, com ara la geografia, el medi ambient, l’urbanisme, els topònims, el patrimoni cultural, la identitat i la història.

Veure més

Fragments. L’empremta del temps

Mirada abstracta i parcial del nucli urbà d’un poble (Santa Maria de Palautordera). Recreació en el color, les ombres, les textures i l’efecte del temps sobre la fusta a la intempèrie. Imatges fora de context que troben bellesa en un microentorn d’oblit i mutació.

Veure més

Participacions

Participacions exclusives o compartides en publicacions per a editorials com: Columna, Brau,  Cim o Diputació de Barcelona.

Edicions a mida

Celebracions d’empresa, comiats, aniversaris. Maquetació i disseny d’estil personalitzats segons les necessitats. Catàlegs, foto-àlbum i llibres corporatius a mida.

Llibres d'empresa (servei)
caCA
Desplaça cap amunt